Victor Vran vyjde na Nintendo Switch
Victor Vran Novinka Victor Vran vyjde na Nintendo Switch

Victor Vran vyjde na Nintendo Switch

Michal Burian

Michal Burian

2

V létě se tohle akční RPG v edici Overkill objeví ve verzi pro Nintendo Switch.

Reklama

Haemimont Games se rozhodli rozšířit působení démonického akčního RPG titul Victor Vran a vydat letos v létě Overkill edici pro Nintendo Switch. V Overkill edici vyšly již loni PS4 a Xbox One verze.

Switch verze je označována za definitivní edici Victora Vrana a nabízí základní hru s expanzemi Motorhead: Through the Ages a Fractured World.

Generální ředitel vydavatelství Wired Productions je z Victor Vran: Overkill Edition pro Switch hodně nadšený a tvrdí, že Victor Vran je první hrou svého druhu, která dorazí na Nintendo Switch.

Připomeňme, že Victor Vran je izometrické akční RPG s obrovským výběrem zbraní, předmětů, oblečení, démonických schopností a karet osudu. Zažijte intenzivní bojovou akci s desítkami nepřátel, kteří se na vás hrnou ze všech stran. Dejte průchod mocným schopnostem a rozmetejte nepřítele.

Před dvěma roky jsme PC verzi udělali 6/10 za plynulou hratelnost, design zbraní, charismatickou hlavní postavu a dabing. Vadilo nám toporné skákání, absence výraznějších RPG prvků, nemožnost volby povolání nebo vysoká repetetivnost.

„Victor Vran je hack-and-slash jak má být. Když vám nevadí absence výraznějších RPG prvků a chcete se prostě jen pořádně odreagovat, je pro vás tento titul tím pravým ořechovým,“ dočtete se ve verdiktu.

Zdroj: Videogamer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama