Videa: Hitman, Dead Island nebo hrdinové na olympiádě
Minecraft: Story Mode Novinka Videa: Hitman, Dead Island nebo hrdinové na olympiádě

Videa: Hitman, Dead Island nebo hrdinové na olympiádě

Michal Burian

Michal Burian

3

Třetí epizoda holohlavého zabijáka, radovánky na olympiádě, krvežíznivé zombie v lepším kabátku, návrat do Gold Coast a další videa.

Reklama

Dnes k večeru zveřejnily vydavatelské společnosti a tvůrčí celky hned několik trailerů ze svých her. Rozhodli jsme se, že vám je nenaservírujeme jednotlivě, ale přehledně v jednom samotném článku. Přichystejte si popcorn, jdem na to!

Startovní trailer třetí epizody Hitmana

Agent 47 se dnes vydal na své třetí dobrodružství. Ve třetí epizodě zavítá do císařského města Marrákeš, kde musí zabít privátního bankéře jménem Claus Strandberg. Ten se nachází v bezpečí uvnitř švédského konzulátu. Druhým cílem je armádní generál Reza Zaydan. Generála najdete ve svém městském sídle, je však obklopen svou jednotkou elitních vojáků.

Brzy očekávejte náš speciál, kde se dočtete, jak se nám Marrákeš v podání Hitmana líbí.

Elder Scrolls Online - Dark Brotherhood

Je čas vrátit se do Gold Coast v MMORPG titulu Elder Scrolls Online. Pro PC verzi vyšel poslední dodatečný balíček, který umožní hráčům vstoupit do nechvalně proslulého cechu vrahů Dark Brotherhood. Společně s dalšími se vrátíte do Gold Coast, lokality, kterou znáte z Elder Scrolls 4: Oblivion.

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

V dubnu na handheldu 3DS nedopadla olympiáda v podání Maria a Sonica zrovna nejlépe (naše recenze). Za necelý měsíc se podívá na Wii U. V novém traileru uvidíte vše potřebné. My už hrajeme, recenzi vám přineseme před vydáním.

Vychází Dead Island: Definitive Collection

Deep Silver se rozhodli oprášit krvežíznivé zombie a hráčům na PC, PS4 a Xbox One přichystali kompilaci obsahující první díl Dead Island společně s Dead Island Riptide a jako bonus dostanete 16-bitovou hru Dead Island: Retro Revenge. Hra má lepší grafický kabátek, krásnější efekty, kvalitnější textury, nový fotorealistický systém nasvícení, novou fyziku, vylepšený anti-aliasing, lepší modely postav, HBAO, motion blur efekty nebo aktualizované uživatelské rozhraní. Brzy čekejte recenzi.

The Sims 4: Jdeme se najíst

7. června pro The Sims 4 vychází další expanze, tentokrát nazvaná Jdeme se najíst. Podle oficiálních informací bude napěchovaná novými možnostmi, včetně molekulárního jídla, různorodých zážitků s jídlem (partnera můžete vzít do restaurace), restauracemi v libovolném stylu, vlastní restaurací, novými předměty a pro další budou přichystány již hotové restaurace.

Šestá epizoda Minecraft Story Mode

Telltale Games oznámili, že šestá epizoda Minecraft Story Mode vyjde 7. června pro PC, Mac, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, iOS a Android.

První trailer na NFL 17

Letos na podzim vyjde další díl NFL od EA Sports, jen pro PlayStation 4 a Xbox One. V krátkém videu uvidíte první záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama