VIDEO: 12 minut ze strategie Oil Rush
Oil Rush Novinka VIDEO: 12 minut ze strategie Oil Rush

VIDEO: 12 minut ze strategie Oil Rush

Michal Burian

Michal Burian

25

Válka o poslední zbytky ropy na Zemi se nám představuje ve videu, které odhaluje 12 minut z hraní <strong>+ hardwarové požadavky</strong>.

Reklama

Oil Rush je unikátní kombinace real-time strategie s prvky tower defense her, která nám v unikátním grafickém kabátku zprostředkuje válku o poslední zbytky ropy na Zemi. Dnes se podíváme na singleplayerovou misi z kampaně, kde musí hráč najít a zničit nepřátelské jednotky, které se ukrývají ve vietnamských vodák. Uvidíte tak stavbu nejrůznější jednotek a samozřejmě také pořádnou bitvu na moři.

Na oficiálních stránkách se rovněž objevily oficiální hardwarové nároky. Mezi podporované operační systémy patří Windows XP 32/64 bit, Windows Vista 32/64 bit, Windows 7 32/64 bit, GNU/Linux 32/64 bit a Mac OS X 10.6.

Minimální hardwarové požadavky pro PC; procesor o frekvenci 2 GHz, 1 GB RAM, grafická karta s 256 MB (GeForce 8600 GT či Radeon HD2600) a 1 GB místa na pevném disku.

Abyste si Oil Rush vychutnali, budete muset disponovat dvoujádrovým procesorem o frekvenci 2.5 GHz, 2 GB RAM a grafickou kartou s 512 MB (GeForce GTX 460 nebo Radeon HD4850).

Oil Rush by mělo vyjít na podzim tohoto roku pro PC, PlayStation 3, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama