Video: Integrace sociálních sítí v Modern Warfare 3
Modern Warfare 3 Novinka Video: Integrace sociálních sítí v Modern Warfare 3

Video: Integrace sociálních sítí v Modern Warfare 3

Michal Burian

Michal Burian

12

Prostřednictvím videa nám Infinity Ward ukazuje, jak integrovala sociální služby Elite a Facebook do Call of Duty: Modern Warfare 3 <strong>+ informace o odložení PC verze Elite</strong>.

Reklama

Již koncem října aktuálního kalendářního roku jsme vás informovali, že se Activision rozhodl odložit spuštění PC verze komunitní služby Call of Duty Elite. Dnes se k celé kauze vydavatel vyjádřil.

"PC verzi jsme oddaný jako vždy, potřebuje ale zajistit bezpečí PC verze jako nikdy předtím. Jde o rozsáhlou operaci, která si žádá více času. Elite se na PC nespustí zároveň s vydáním Modern Warfare 3," řekl Chacko Sonny pro One of Swords blog.

"Problém je v tom, že počítač je nezabezpečená platforma. Bez centrálního, důvěryhodného zdroje pro statistiky. Mohlo by se tak stát, že mnoho našich soutěžních funkcí bude nefér. Nemůžeme rozdávat ceny, když lidé mohou snadno podvádět."

Call of Duty Elite je nová komunitní služba, která má nabídnout nové možnosti v multiplayerové části gigantické first-person střílečky Call of Duty od Activision. Služba se spustí na PlayStation 3 a Xbox 360 zároveň s vydáním plné verze Modern Warfare 3, tedy již 8. listopadu.

Konzolová verze Hardened Edition obsahuje speciální roční premium členství ve službě Elite, zatímco PC hráči se bez této možnosti musí obejít. Produktový ředitel Noah Heller potvrdil, že PC verze Elite bude zdarma pro všechny.

"Elite pro PC bude odlišné. Nemůžeme věřit statistikám, a tak jsme se rozhodli zaměřit službu především na historii hráčů a přátele. V podstatě si budete moci vytvořit jakýsi kruh důvěry s omezenými možnostmi, proto bude Elite na PC zdarma pro všechny."

Je dost možné, že si nějaký čas PC hráči nebudou moci koupit dodatečný obsah, ten má být totiž přes službu Elite. Pokud máte zaplacené roční členství v Elite (konzolisté ho mají na rok zdarma díky Hardened Edition), tak si DLC budete moci stáhnout zdarma. Jak to bude u PC verze, toť ozázka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama