Video mapuje časovou osu Black Ops série
Call of Duty: Black Ops Novinka Video mapuje časovou osu Black Ops série

Video mapuje časovou osu Black Ops série

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

4

V novém videu od Treyarchu si připomeneme významné okamžiky Black Ops universa.

Reklama

Vzhledem k blížícímu se vydání třetího dílu Black Ops, zveřejnil Treyarch nové video, které se zaměřuje na časovou osu celé této série. Video shrne všechny důležité okamžiky World at War a prvních dvou Black Ops her. Série Black Ops je známá svojí temnou atmosférou, vážným příběhem a četnou brutalitou. Kořeny celého universa sahají až k pátému Call of Duty. Od té doby přišlo na svět mnoho dechberoucích momentů a významných postav.

Zajímavé ale je, že video neukazuje události titulů Call of Duty: Declassfield, Strike Team a knižní novely Righful king. První zmíněná hra vyplňuje mezeru mezi prvním a druhým dílem Black Ops, zatímco Strike Team slouží jako prequel dějové linky roku 2025 z Black Ops 2. O Rightful king asi slyšel málokdo, přesto se má svoje místo v universu. Kniha seznamuje hráče s dětstvím a následným dospíváním hlavního antagonisty Raula Menendeze.

Už za necelých osm týdnů dorazí pokračování Black Ops na pulty obchodů po celém světě. Black Ops 3 se odehrává ve vzdálené budoucnosti, kde došlo k protnutí technologie a lidí a samotní vojáci se změnili v ničivé zbraně. Po Menendezově dronovém útoku v roce 2025 došlo k razantním bezpečnostním opatřením a po zavedení systému DEAD (Directed Energy Air Defense) jsou vzdušné síly prakticky k ničemu. Hlavním tématem příběhu je únik přísně tajných informací a jeho zneužití, který má za následek chaos ve světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama