VIDEO: Prvních 10 minut z AC: Revelations
Novinka VIDEO: Prvních 10 minut z AC: Revelations

VIDEO: Prvních 10 minut z AC: Revelations

Michal Maliarov

Michal Maliarov

25

Na internetu se již tradičně před vydáním samotné hry objevily záběry z hraní prvních deseti minut.

Reklama

Bohužel, celé video je ve španělštině a i kdybyste se sebevíc snažili pochopit začátek hry, nejspíše budete zklamaní. Kromě úvodního filmečku, který pojednává o událostech v předchozích dílech a uvádí vás do závěru trilogie se podíváte především na Black Room, což je místo v Animusu, kde Desmond Miles skončí kvůli kómatu. Záběry také obsahují prořezaný CG trailer, který uvádí samotné putování Ezia, avšak do jeho botasek se už v herním světě nedostaneme. Video končí dříve.

I přes relativně malý počet spoilerů video přece jen nabízí pohled na začátek hry, a pokud si tak nechcete kazit zážitek, doporučujeme jej obejít stranou. O to více, že s největší pravděpodobností nebudete rozumět ani slovo.

Na naši recenzi se můžete těšit hned, jak skončí embargo, tedy v pondělí ve večerních hodinách. Tam na žádné spoilery nenarazíte a pochopíte, proč je titul nutností pro všechny, kdo o sérii byť zavadil pohledem.

Assassin’s Creed: Revelations vychází 15. listopadu na konzole PlayStation 3 a Xbox 360. PC verze s českými titulky bude následovat 2. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama