Video shrnuje novou obsahovou aktualizaci RAGE 2
RAGE 2 Novinka Video shrnuje novou obsahovou aktualizaci RAGE 2

Video shrnuje novou obsahovou aktualizaci RAGE 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

První DLC, Rise of the Ghosts, se odkládá na září.

Reklama

Letošní QuakeCon, každoroční svátek příznivců her od id Software a čehokoliv dalšího, co vydává společnost Bethesda, odstartoval. Při té příležitosti jsme se dočkali třeba videa, které shrnuje druhou obsahovou aktualizaci RAGE 2, vydanou v průběhu tohoto týdne.

Jak už víme z dřívějška, nejdůležitějšími novinkami, které Update 2 přináší, jsou herní režimy New Game+ a Ironman Mode, případně obtížnost Ultra Nightmare. Jako již tradičně došlo také na uvedení nových cheatů, mezi něž patří Dash Ragdoll, který z vás při použití schopnosti Dash udělá neřízenou (a ničivou) střelu, a Super Knockback. Díky němu lze za pomoci útoku zblízka odpálit nepřátele až někam na oběžnou dráhu. A jestli jste si oblíbili Voice Packy, nově může vaše hraní komentovat BJ Blazkowicz ze série Wolfenstein.

Samozřejmostí jsou i různá vylepšení a všelijaké opravy, přičemž tvůrci odhalili také plány na následující měsíce. Ty se ponesou zejména ve znamení prvního placeného DLC, Rise of the Ghosts, jež slibuje nový příběh, mise, lokaci, nepřátelskou frakci, zbraň a schopnost. Původně se hovořilo o tom, že Rise of the Ghosts dorazí v srpnu, nakonec se jej ale dočkáme v průběhu září. V listopadu pak bude následovat druhé placené rozšíření, rovněž nabízející další příběh, mise, nepřátele a oblasti. Pochopitelně dojde i na nové týdenní výzvy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama