Video učí hráče novým pohybům v Call of Duty: Black Ops 3
Novinka Video učí hráče novým pohybům v Call of Duty: Black Ops 3

Video učí hráče novým pohybům v Call of Duty: Black Ops 3

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

22

Activision také kromě videa, které vysvětluje nový systém pohybu, zveřejnil FAQ.

Reklama

Už příští týden začíná multiplayerová beta nového Call of Duty. Jedná se o první betatest od dob World at War. Activision nelení a neustále hráče zásobuje novými informacemi.

Během včerejší noci zveřejnil Treyarch video, ve kterém vývojáři David Vonderhaar a Dan Bunting vysvětlují mechanismy nového systému pohybu. Ten se od předchozího dílu liší. Hlavním důvodem je vystřídání exoskeletu za jetpack. V Black Ops 3 může hráč díky jetpacku na zádech kromě vysokých skoků i létat. Doba letu a délka skoku jsou ale omezená a jejich ukzatel je vidět na obrazovce. Vrací se sklouznutí z předchozích dvou dílů, sprint je od nynějška neomezený a lze běhat i po zdech. Dokonce i ve vodě bude docházet k přestřelkám.

Ve stejnou dobu Activision na blogu zveřejnil FAQ týkající se betatestu. Z něho se například dozvíme, že velikost bety se bude pohybovat kolem 15 GB. Kromě klíče na betu budou hráči potřebovat i speciální tokeny. Klíč, který vám přijde na e-mail, musíte zadat na stránkách Call of Duty a následně vám do pošty přijde beta token. Teprve až po aktivaci tokenu mohou hráči stahovat betu. Pokud si předobjednali kopii hry na PS Store, Xbox Live Store nebo Steamu, není třeba token ani klíč ke stažení bety.

Všechny dosažené úrovně, odemknuté zbraně, příslušenství apod. se z betatestu nepřenesou do plné hry.

Do zahájení betatestu zbývá jen pár dní a je možné, že se Activision pokusí utrousti ještě pár dodatečných informací. Testování proběhne nejdříve na konzoli PS4, na PC a Xbox One začne až o týden později. Konzole staré generace se multiplayrové bety bohužel nedočkají. Plná hra vychází 6. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama