Video ukazuje výrobu Steam ovladače
Novinka Video ukazuje výrobu Steam ovladače

Video ukazuje výrobu Steam ovladače

Martin Cvrček

Martin Cvrček

38

Vše je automatizované. Díky nadcházející aktualizaci bude navíc možné se Steam ovladačem hrát i hry, které jste zakoupili mimo Steam.

Reklama

Společnost Valve vydala velmi zajímavé video, které ukazuje proces výroby Steam ovladače. Ten si můžete od listopadu objednat prostřednictvím Steamu. Vše je očividně zcela automatizované a Valve se chlubí tím, že mají jednu z největších plně automatizovaných linek ve Spojených státech. Na vše ale samozřejmě dohlíží lidé.

Ve videu si můžete všimnout několika kuriozit spojených s hrami od Valve, například loga Aperture Laboratiories na jednom stroji nebo názvu Luna v útrobách samotného ovladače. Pojmenování přístroje podle postavy není v případě Valve nic výjimečného, různé prototypy nesly názvy Gordon, Dog nebo Chell.

Valve navíc upozorňuje na to, co dokázala komunita se Steam ovladačem dosud vymyslet, a také láká na novou aktualizaci. Ta zahrne třeba možnost svázat vaši konfiguraci ovladače se Steam účtem, takže si ji můžete stáhnout odkudkoliv, nebo možnost hrát s ovladačem hry, které jste si zakoupili mimo Steam. Stačí do vaší knihovny přidat libovolnou non-Steam hru a systém sám vyhledá příslušné konfigurace ovladače, které publikovali ostatní hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama