Videoherní sitcom 3 out of 10 dorazí jako seriál
Filmy/Seriály Článek Videoherní sitcom 3 out of 10 dorazí jako seriál

Videoherní sitcom 3 out of 10 dorazí jako seriál

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Produkovat ho bude společnost, která se podílela i na filmové adaptaci Sonica.

Reklama

Společnost dj2 Entertainment, která mimo jiné spoluprodukovala filmového Sonica a pro Netflix připravuje animovaný seriál na motivy série Tomb Raider, včera oznámila, že spojila síly s vývojářským celkem Terrible Posture Games, kdy společně přinesou interaktivní seriálovou adaptaci značky 3 out of 10.

Pokud 3 out of 10 neznáte, tak se jedná o videoherní epizodní sitcom, jenž jste si mohli třeba zcela zdarma zahrát na platformě Epic Games Store.

Ten vypráví příběh jednoho vývojářského týmu, který se snaží konečně udělat hru, která by u kritiků dostala více než 3 body z deseti. Toto snažení jim ovšem trochu komplikují různé peripetie.

Série pak zaujala celkově 9 miliónů uživatelů skrze PC, Xbox a Nintendo Switch, přičemž v dubnu dorazila druhá sezóna.

"Nikdy neexistovala taková cross-mediální značka, která by se podobala 3 out of 10. Právě jsme vytvořili první AI interaktivní reality show [Rival Peak] pro Facebook Watch, tudíž jsme nadšeni, že vyvíjíme první interaktivní sitcom pro TV. Zachovat humor ve videohrách je těžké - studio Terrible Posture to ale zvládlo s bravurou." - okomentoval oznámení ředitel dj2 Entertainment - Dmitri M. Johnson.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama