Videosrovnání Assassin’s Creed: Syndicate s Unity
Assassin's Creed: Syndicate Novinka Videosrovnání Assassin’s Creed: Syndicate s Unity

Videosrovnání Assassin’s Creed: Syndicate s Unity

Michal Burian

Michal Burian

98

Je výlet do viktoriánského Londýna vizuálně lepší než Paříž?

Reklama

YouTube kanál Candyland se detailně podíval na grafické rozdíly mezi Assassin’s Creed: Unity a Assassin’s Creed: Syndicate. Loňské Unity bylo kritizováno za špatnou technickou stránku, kdy Ubisoft hru dostatečně neoptimalizoval pro PlayStation 4 a Xbox One, respektive hra vyžadovala po konzolích větší výkon. Z toho důvodu padala frekvence snímků za sekundu v některých momentech i pod 10fps. U letošního Syndicate je to ale jiné, vývojáři se rozhodli zredukovat/odstranit množství vizuálních efektů.

Předně si všimnete, že v Unity mraky bránily pronikání světla a jejich stín se ukazoval na střechách, což v Syndicate není. Unity tak působilo realističtěji. Druhou věcí je méně lidí v ulicích. Hustota byla od Unity výrazně snížena, stejně tak se zdá, že postavy jsou méně detailní a celkově interiér nepůsobí tak dobře.

Lze tak konstatovat, že jsme dostali lépe optimalizovanou hru, ale za to postrádá mnohé efekty a nevypadá tak dobře. Starší Unity je po grafické stránce hezčí a v ulicích se pohybuje více lidí.

Assassin’s Creed: Syndicate vyšlo dnes pro PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bude následovat 19. listopadu. Recenzi pro vás připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama