Vigor - třetí sezóna pojmenovaná Rivals
Platforma Vigor Článek Vigor - třetí sezóna pojmenovaná Rivals

Vigor - třetí sezóna pojmenovaná Rivals

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One

Česká survival akce opět narůstá.

Reklama

Vigor je free-to-play survival akcí pro Xbox One (a brzy taktéž na Nintendo Switch, jelikož dnešním dnem na něm začíná uzavřená beta) od české společnosti Bohemia Interactive, která je venku již nějaký ten pátek a těší se poměrně nemalé popularity, o čemž svědčí i to, že se titul nyní dočkal své třetí sezóny, kteráž do hry přidává poměrně slušnou řádku nového obsahu, jenž si nyní rozebereme.

 

 

Sezóna dostala jméno Rivals a je zaměřená na zbytky policejních jednotek, které se ve zdecimovaném Norsku snaží alespoň nějak udržovat pořádek, a jejich protivníky v podobě všech ostatních lidí, kteří v jejich očích porušují klid a zákony (již ale neexistující).

S tím se pojí i nově přidaný obsah, jenž nabízí nové oblečení s touto tématikou, herní tituly, prášky na zlepšení staminy(po nějaký čas se vám nebude vůbec čerpat), a hlavně trio zbraní (pistole PSS, MP5-K SD3 a SVU), které se mohou pyšnit tlumičem, což otevírá nové možnosti pro samotnou hratelnost.

Všechny tyto věci budete moci otevřít skrze herní Battle Pass.

 

Vigor - třetí sezóna pojmenovaná Rivals

Kromě tohoto autoři do hry přidávají i nový režim The Shootout, odehrávající se na malém kousku mapy Sawmill. Mód se zaměří především na přestřelky, kdy prvek lootování bude poměrně značně upozaděn. Ve své podstatě se jedná o klasický deathmatch, kdy v rámci několika kol musíte získat co nejvíce fragů.

Mód bude prozatím dostupný pouze po dobu trvání této sezóny, nicméně pokud se hráčům zalíbí, tak ho možná budeme moci vidět ve hře natrvalo.

Poslední z výraznějších změn je následně zlepšená optimalizace a upravené uživatelské prostředí, což bylo způsobeno portováním hry právě na Nintendo Switch.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama