Víkend s Tom Clancy's The Division 2 zdarma!
The Division 2 Novinka Víkend s Tom Clancy's The Division 2 zdarma!

Víkend s Tom Clancy's The Division 2 zdarma!

Michal Jonáš

Michal Jonáš

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Již od zítřka můžete bezplatně hrát, své velké demo má i jednička.

Reklama

Po několika bezplatných seancích s Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint se Ubisoft nyní rozhodl pořádně zpropagovat i druhý díl postapokalyptické akční střílečky Tom Clancy's The Division 2. Již od čtvrtka 17. 10. bude tato hra volně k zahrání, a to následných 5 dnů přes celý víkend až do pondělka 21. 10. Pro začátek i konec platí, že se servery zpřístupní v 10:00 a uzavřou také v 10:00.

Možnost předstažení hry je dostupná pro všechny platformy již nyní, na PC to znamená stažení 54 GB dat. Neomezeně je k dispozici také zdarma k zahrání velká úvodní část minulého dílu Tom Clancy's The Division pro všechny platformy. Jedničku můžete v podobě plné hry pařit celkově až 6 hodin, nebo do dosažení 6. úrovně vaší postavy. Až pak je pro další hraní nutné The Division 1 zakoupit. Veškerý postup se vám do případné plné hry zachová.

 

Víkend s Tom Clancy's The Division 2 zdarma!

 

Ubisoft mimo to také inzeruje až 70% slevy na řadu digitálních edic Tom Clancy's The Division 2, ale na všech obchodech v tuto chvíli svítí stále původní plná cena 59,99 EUR, takže se slevy zřejmě objeví až zítra v souvislosti s otevřením serverů pro volné hraní. Hru si stáhnete jak s obchodů Ubisoft UPlay a Epic Game Store, tak i z konzolových PlayStation Store a Microsoft Store.

A aby těch dobrých zpráv nebylo málo, ještě připomínáme, že na obchodu Ubisoft Store nyní běží i velká slevová akce na celou sérii Assassin's Creed se zvýhodněním až 72 %. Poslední tituly Assassin's Creed: Origins a Assassin's Creed: Oddysey tak pořídíte za 24 EUR (cca 620,-), respektive za 29,99 EUR (cca 770,-).

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bqL-VHGpSRU[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama