Viking Squad startuje 4. října pro PS4 a PC
Novinka Viking Squad startuje 4. října pro PS4 a PC

Viking Squad startuje 4. října pro PS4 a PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Kooperativní bitky pro 3 hráče konečně vychází.

Reklama

Dva roky po původním oznámení hry Viking Squad přišli jeho tvůrci ze studia Slick Entertainment s finálním termínem vydání svého kooperativního brawleru pro 3 hráče, viděného z bočního pohledu. Oním datem je 4. října, kdy vyjde pouze digitálně společně pro PlayStation 4 a pro PC přes Steam.

Viking Squad nabídne poněkud chaotický boj skupiny Vikingů, kde jako jejich jeden člen musíte zastavit zlomyslného Lokiho a znovu otevřít brány do Valhaly. Sami ale nebudete znamenat nic a tak se musíte snažit zaútočit na nepřátele ve třech lidech a spolupracovat.

Ve hře najdete lokální i online kooperaci. Jako v klasických hack'n'slash RPG budete nacházet nové zbraně a výstroj, ale díky nim budete postupně levelovat.

Na výběr bude několik hratelných postav, ale každá nabízí trochu jiný soubor zbraní a také jiný způsob boje. Nicméně stále budete porážet hráče před a za sebou ve velmi přesném a intenzivním bojovém systému. Na pomoc vám přijdou i bohové, které budete moci uctívat a za to dostanete možnosti, jak se vypořádat s nebezpečím.

Celá hra Viking Squad je ve 2D, ručně nakreslená umělcem Jesse 'The Drawbarian' Turnerem a o hudbu se postarala kapela A Shell In The Pit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama