Víme, kdy vyjde F.E.A.R. 3
Novinka Víme, kdy vyjde F.E.A.R. 3

Víme, kdy vyjde F.E.A.R. 3

Michal Burian

Michal Burian

3

F.E.A.R. 3 (označován také jako F3AR) byl nedávno odložen až na příští rok. Dnes vydavatelství Warner Bros. oficiálně potvrdilo nové datum vydání. Kdy se tedy nové střílečky dočkáme?

Reklama

Podle oficiální zprávy vydavatelské společnosti Warner Bros. se F.E.A.R. 3 ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360 na pultech obchodů objeví v prvním čtvrtletí nadcházejícího roku, přesněji by se tak mělo stát 22. března 2011 v Severní Americe a o tři dny později bude následovat evropský trh.

Zároveň byly potvrzené také exkluzivní bonusy k předobjednávkám. Obchod Amazon bude k předobjednávkám dávat speciální dvanáctistránkový komiks F.E.A.R. 3, který slouží jako preguel a odehrává se po událostech příběhu z prvních dílů. Komiks napsal Steve Niles a ilustroval Stefano Raffael. U Best Buy hráči zase dostanou exkluzivní přístup k balíčku Shredder s nejrůznějšími zbraněmi. Posledním zmíněným obchodem je GameStop, u nějž obdržíte také zbraně, a to zejména Hammer a Paxton Fettel, které způsobí téměr dvakrát větší škody ve srovnání se standardními pistolemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama