Víme, kdy vyjdou malá DLC pro Mafii 2
Mafia Novinka Víme, kdy vyjdou malá DLC pro Mafii 2

Víme, kdy vyjdou malá DLC pro Mafii 2

Michal Burian

Michal Burian

20

Na oficiálním webu gangsterské akce Mafia II se objevil datum vydání, kdy bude možno stáhnout malé dodatečné balíčky, které přidají nové a zajímavé automobily a oblečení + cena.

Reklama

České studio 2K Czech si pro fanoušky Mafie 2 připravilo čtyři malé stahovatelné balíčky, o kterých jsme vás informovali v našem dřívějším zpravodajství. Konkrétně se jedná o čtyři balíčky, a to Greaser Pack, War Hero Pack, Renegade Pack a Vegas Pack. Tyto čtyři DLC si budete moci stáhnout od 28. září letošního roku (Steam, PSN, XBLM), přičemž cena každého balíčku je 2,50 Eur, tedy nějakých 60 Kč, resp. 240 Microsoft bodů.

Pro úplnost dodejme, že War Hero balíček dovolí Vito "převtělit" se do role válečného hrdiny ze 40. let a kromě dvou nových uniforem se může pyšnit také dvěma válečnými automobily. Renegade Pack z hlavního hrdiny udělá zase správného frajera, jenž nosí koženou bundu a po ulicích se řítí v nablýskaných amerických kárách z 50. let. Zatímco Vegas Pack přináší do hry trochu Vegas atmosféry, dva nové automobily a také oblek pravého hazardního hráče. A poslední balíček, Greaser Pack, obohatí garáž o dva hot-rody, což jsou ty extrémně rychlé káry, jež mají zadní kola větší než přední a dosahují závratných rychlostí. K tomu si Vito může obléknout novou závodní kombinézu.

Informace o dodatečném vydání Made Man balíčku, který byl exkluzivně ke sběratelské edici, prozatím nejsou. Toto DLC do Mafia II přidalo dva luxusní vozy a další oblečení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama