Vítejte v Karnace, láká nové video o Dishonored 2
Dishonored 2 Novinka Vítejte v Karnace, láká nové video o Dishonored 2

Vítejte v Karnace, láká nové video o Dishonored 2

Jan Kalný

Jan Kalný

4

Kreativní ředitel hry nám poví něco málo o městě Karnaca, do kterého se dostaneme v novém Dishonored.

Reklama

Na letošní E3 jsme se konečně dočkali oznámení pokračování velmi originálního titulu Dishonored. A od té doby bylo víceméně ticho. Zatím víme jen několik základních detailů, mezi kterými je i fakt, že se celá hra bude odehrávat ve městě Karnaca, o němž nám něco málo poví kreativní ředitel hry, Harvey Smith, v novém videu a také na blogu na oficiálních stránkách Bethesdy.

Samotné město Karnaca je na jihu. A zatímco Dunwall z prvního dílu byl více inspirovaný Anglií a Skotskem, Karnaca si naopak bere inspiraci spíše z Řecka, Itálie a dalších jihoevropských států a oblastí přibližně kolem roku 1850. „Tohle jsou ta místa, která Karnaca reprezentuje,” dodal Harvey Smith.

Druhou a poslední zajímavou věci je návrat dynamiky při vašem konání. Pokud jste v prvním díle zabili moc lidí, krysy se začaly všude usazovat a přenášely mor. V Karnace už krysy nejsou, ale místo toho tu máte poměrně hnusné „krevní mouchy” (v originále blood flies), které kladou vajíčka v mrtvých tělech a zaútočí na vás, pokud se přiblížíte.

„Takže máte důvod vzít tělo a nějak se s ním vypořádat,” prozradil Harvey Smith. Můžeme také čekat, že se ve hře znovu objeví skrytý systém chaosu nebo něco podobného, takže pokud budete zabíjet hodně lidí, v dalších levelech bude například více stráží. Stejně tak Harvey Smith potvrdil, že hru půjde hrát a dohrát bez odhalení i bez jediného zabití, stejně jako první díl. Třikrát hurá!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama