Vizuálně netradiční akční hra Furi vyjde v příštím roce
Furi Novinka Vizuálně netradiční akční hra Furi vyjde v příštím roce

Vizuálně netradiční akční hra Furi vyjde v příštím roce

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Jedinečný vzhled této PS4 a PC hry navrhl tvůrcem Afro Samuraie.

Reklama

Francouzské studio The Game Bakers se v sídlem Montpellieru má na svém kontě hry pro chytré telefony jako Combo Crew a Squids. Squids Odyssey pak vyšla i na Wii U a 3DS. Nyní oznámili novou hru jménem Furi, připravovanou pro PlayStation 4 a pro PC platformu, která vyjde na jaře roku 2016.

Titul je popisován jako akční hra, ve které bojujete z nějakého neznámého důvodu. Furi vás bude před každým soubojem napínat a vždy vám nabídne jen trochu informací a tak budete postupně kousek po kousku zjišťovat, proč tady vlastně jste, za co bojujete a odhalíte i svůj osud.

„Furi je bojová hra, navržena s myšlenkou japonských her - ultra rychlá a zaměřená na pocity," řekl Emeric Thoa z The Game Bakers na PlayStation blogu. „Vaše postava se začne pohybovat, jakmile vstoupíte do hry. Na vašich dovednostech a reflexech závisí, jak se dokážete vyhnout a případně odrazit útoky nepřítel. Porazit je můžete tím, že rozpoutáte peklo střel jako v nějaké shoot 'em up hře, nebo se vrhnete do boje s mečem jako samuraj. Každý boss, kterému se postavíte, má jedinečný bojový styl a budete tedy muset přijít na to, jak jej porazit... nemluvě o jedinečném vzhledu, navrženém tvůrcem Afro Samuraie Takashi Okazakim."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama