Vrátí se příští rok Call of Duty do druhé světové války?
Call of Duty Novinka Vrátí se příští rok Call of Duty do druhé světové války?

Vrátí se příští rok Call of Duty do druhé světové války?

Michal Burian

Michal Burian

62

Treyarch poukazují na útok na Pearl Harbor.

Reklama

O sérii Call of Duty se starají tři studia, každé má se značkou jiné plány. Letos jsme tu měli futuristickou válku s exoskeletony v podání Advanced Warfare od Sledgehammer Games, loni realističtější, ale o to horší Ghosts od Infinity Ward a v roce 2012 jsme se bavili u Black Ops 2 od Treyarch. Právě poslední jmenovaný tvůrčí celek tvrdě pracuje na novém díle, který dorazí na pulty obchodů za necelých 12 měsíců. Není tak divu, že spousta hráčů sleduje Facebook Treyarch.

Na sociální síti se objevil možná menší náznak. V příspěvku byl odkaz na útok na Pearl Harbor ze 7. prosince 1941. Rozhodně to neznamená automaticky, že Treyarch dělají na hře, která zahrne známý útok na Pearl Harbor. Nesmíte zapomínat, že právě Treyarch v roce 2008 vytvořili World at War. Nastal čas na World at War 2?

Call of Duty 4: Modern Warfare - 5. listopad 2007 - Infinity WardCall of Duty: World at War - 11. listopad 2008 - TreyarchCall of Duty: Modern Warfare 2 - 10. listopad 2009 - Infinity WardCall of Duty: Black Ops - 9. listopad 2010 - TreyarchCall of Duty: Modern Warfare 3 - 8. listopad 2011 - Infinity Ward, Sledgehammer GamesCall of Duty: Black Ops II - 13. listopad 2012 - TreyarchCall of Duty: Ghosts - 5. listopad 2013 - Infinity WardCall of Duty: Advanced Warfare - 4. listopad 2014 - Sledgehammer Games

Pokud společnost Activision dodrží tradici, tak k oznámení nového Call of Duty dojde 1. května 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama