Vrátíme se v novém GTA do Liberty City?
Grand Theft Auto Novinka Vrátíme se v novém GTA do Liberty City?

Vrátíme se v novém GTA do Liberty City?

Michal Burian

Michal Burian

82

Tvrdí to DJ Whoo Kid, který pracoval na soundtracku pro Grand Theft Auto V.

Reklama

Spousta hráčů stále čeká až Rockstar Games oficiálně oznámí PC, PlayStation 4 a Xbox One verze gangsterské akce Grand Theft Auto V. Objevuje se o nich spousta spekulací a nejeden velký obchod je má ve své nabídce. Mezitím se ale začíná mluvit o dalším GTA, na kterém Rockstar buď již pracuje nebo o něm alespoň přemýšlí.

V rozhovoru na stránce Baller Status uvedl DJ Whoo Kid (pracoval na soundtracku pro GTA V a podílel se i na dalších dílech ze série), že další GTA se vrátí do Liberty City (New York).

,,Podílel jsem se na Call of Duty a některých hrách ze série Grand Theft Auto," řekl Kid. Když se ho redaktor zeptal, na čem aktuálně pracuje, tak odpověděl: ,,Chystám se na nové Grand Theft Auto, které se bude opět odehrávat v New Yorku."

Z odpovědi není jasné, zda jde o zbrusu nové GTA, spin-off nebo dodatečný obsah pro Grand Theft Auto V. Jak jistě víte, Rockstar má v plánu rozšířit singleplayerovou část posledního pátého dílu.

Fiktivní Liberty City je založeno na charakteru města New York. Právě v tomto městě se odehrávalo GTA III, stejně tak GTA: Liberty City Stories, GTA IV a GTA IV: Episodes from Liberty City. Spousta hráčů by se ráda znovu podívala do Vice City, fiktivního města postaveného na základech amerického města Miami na Floridě - GTA: Vice City.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama