Vraždění zombíků v Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Vraždění zombíků v Call of Duty: Black Ops 4

Vraždění zombíků v Call of Duty: Black Ops 4

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nový trailer s písničkou od metalové kapely Avenged Sevenfold.

Reklama

Tři týdny do vydání Call of Duty: Black Ops 4 a Activision láká novým trailerem na Zombies mód. Letošní kampaň s nemrtvými je rozdělena na tři části a představuje nám ji video s písničkou Mad Hatter od americké metalové kalepy Avenged Sevenfold.

Hrdinové z předchozích třech dílů Black Ops (Richtofen, Takeo, Dempsy a Nikolai) vstupují do Alcatrazu a čeká na ně nové, nebezpečné dobrodružství. Příběh má sledovat také mladou ženu Scarlett Rhodes, jež hledá svého otce. Ten před 15 lety záhadně zmizel. Na cestě plné nebezpečí doprovází odvážnou Scarlett trojice vyděděných. Při hledání se zapletou se starobylou relikvií, která podle všeho může za zombie apokalypsu a dokáže naše hrdiny přenést zpět v čase. Druhá mapa je zasazena na palubu známého Titaniku s temnou magií, jež proměnila členy posádky a další cestující na krvežíznivé nemrtvé. V další kapitole cestujete zpět v čase do římské bitvy v aréně, kde bojujete se zombie tygrem a dalšími strašnými monstry.

V dnešním videu se podíváme na kapitolu IX, tedy na římskou bitvu v aréně.

Call of Duty: Black Ops 4 dorazí 12. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vůbec poprvé bude chybět singleplayerové kampaň. Místo ní bude tradiční multiplayer a Battle Royale. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama