Vše, co chcete vědět o Homefront: The Revolution
Homefront: The Revolution Novinka Vše, co chcete vědět o Homefront: The Revolution

Vše, co chcete vědět o Homefront: The Revolution

Michal Burian

Michal Burian

9

101 trailer o partyzánské válce.

Reklama

V necelých čtyřech minutách se vám představí nadcházející first-person akce Homefront: The Revolution. Ta v uzavřené betě na Xboxu One moc nezaujmula, hlavně po grafické stránce a hratelnosti to byla velký bída. Plná verze vychází až 20. května na PC (s českými titulky), PlayStation 4 a Xbox One, snad tedy do té doby s tím vývojáři něco udělají.

Mezitím se můžete podívat na nové video. Filadelfie čeká na svou záchranu, svět bude otevřen a bude jen na vás, abyste zastavili nepřítele a získali město zpět pod kontrolu. Nebude to ale snadný úkol, Severokorejská okupační armáda je lépe vyzbrojena a partyzány bude drtit i svým počtem.

Velkým lákadlem má být online kooperace. V módu můžete společně s kamarády vytvořit vlastní odboj a získávat reputaci jako hrdinové revoluce. V režimu Freedom Fighters bude 12 misí, dalších 20 plánuje studio Dambuster vydat v průměru prvního roku zdarma pro všechny majitele hry. V průběhu hraní budete odemykat nové dovednosti, plány na zbraně, vzácná vybavení a vylepšovat výzbroj. Stejně tak si budete moci upravit svého bojovníka za svobodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama