Sea of Thieves Novinka Vše, co potřebujete vědět o Sea of Thieves

Vše, co potřebujete vědět o Sea of Thieves

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

V necelých devíti minutách představují vývojáři pirátské dobrodružství Sea of Thieves.

Reklama

Nechce se vám číst, ale zároveň se chcete dozvědět vše potřebné o nadcházejícím pirátském dobrodružství Sea of Thieves, které vyjde 20. března pro Xbox One a Windows 10? Pokud máte necelých devět minut, tak se podívejte na nové video. Studio Rare v něm představuje a ukazuje vše, co byste o této hře měli vědět.

„Sea of Thieves je adventura se sdíleným světem plným pirátů, nečekaných nebezpečí a kořisti. Vyzkoušejte si pirátský život, prozkoumávejte a bojujte v této neotřelé a zábavné hře pro více hráčů. Vydejte se na plavbu a určete si vlastní pravidla, role a cíle ve světě, kde je každá plachta na obzoru další posádka hráčů, od níž se dá čekat cokoli. V rámci sdíleného světa je vám nabídnut jedinečný kooperativní multiplayerový zážitek, který v sobě kombinuje vzrušení ze společného dobrodružství s přáteli a nepředvídatelnost dalších událostí. Titul navíc podporuje hraní napříč zařízeními z rodiny Xbox One a PC s Windows 10, takže si na své přijdou všichni bez ohledu na preferovanou platformu,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„Inovativní kooperativní herní prvky ve sdíleném světě – Utvořte s dalšími hráči pirátskou posádku, která táhne za jeden provaz, plní společné úkoly a dělí se o kořist. Vydáte se na velkolepé výpravy za legendárními artefakty a ukrytými poklady, pořád ale budete vědět, že někde za obzorem na vás číhá hrozba – ostatní hráči. Pod jakou vlajkou plují? A co od vás chtějí?

Staňte se piráty, jakými chcete být – Sea of Thieves je hrou ve znamení svobody, kamarádství, dobrodružství a napětí a nabízí tak dokonalý pirátský zážitek. Utvořte s přáteli pirátskou posádku a vydejte se na výpravy s cílem objevovat svět či vyhledávat střety. Dokončením výprav získáte zlato, zvýšíte svou reputaci ve světě Sea of Thieves a o krůček se přiblížíte statusu pirátské legendy!“

Sea of Thieves předobjednáte pro Xbox One na Xzone.cz a GameExpres.sk. Windows 10 verze bude dostupná pouze digitálně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama