Všech 51 aut z V-Rally 4
V-Rally 4 Novinka Všech 51 aut z V-Rally 4

Všech 51 aut z V-Rally 4

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Rally, rallycross, drift, buginy a závody do vrchu.

Reklama

Po dlouhých 16 letech bude v září letošního roku oživena série V-Rally. O nový díl těchto závodů je zodpovědné francouzské studio Kylotonn, které si dává pauzu od oficiálních závodů WRC: World Rally Championship. V-Rally 4 se skládá z pěti výzev zahrnující rallye, rallycross, drift, buginy a závody do vrchu. V každé kategorii si vyberete jiný vůz.

Pokud vás zajímá, jaké automobily jsou na seznamu, tak vývojáři odhalili jejich kompletní seznam. Celkem jich je 51. Nechybí Škoda Fabia R5, VW Polo R WRC, starý Golf GTi, pár Renaultů, Mitsubishi Lancer, nějaké to Porsche, Lancia, zástupci od Fordu, jeden Fiat, čtyři Citroeny nebo BMW M3 Rally.

Všech 51 aut z V-Rally 4

  • Rallye: Od Keni po park Sequoia dominujte na těch nejnáročnějších tratích v často extrémních podmínkách za volantem moderních i historických vozidel.
  • V-Rally Cross: Napínavé závody pro 8 jezdců na hlíně i asfaltu.
  • Extreme-Khana: Drift, přesnost a rychlost, pasti po celé silnici, skutečná zkouška a zároveň přehlídka vašich řidičských schopností!
  • Buggy: Staňte se expertem na jízdu v kopcovité krajině, získejte speciální reflexy a prozkoumejte specifickou fyziku, která je zapotřebí k vítězství v těchto lítých závodech.
  • Hillclimb: Dostaňte se na vrchol za volantem těchto silných monster.

PS4 a Xbox One verze V-Rally 4 vyjdou 7. září, PC verze poté 25. září a někdy později se hra dostane i na Nintendo Switch. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama