Všechna Call of Duty jsou ve slevě na Xboxu
Call of Duty Novinka Všechna Call of Duty jsou ve slevě na Xboxu

Všechna Call of Duty jsou ve slevě na Xboxu

Filip Svoboda

Filip Svoboda

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Xbox Xbox 360

Microsoft posiluje sérii, která mu brzy bude patřit.

Reklama

Všechny hry ze série Call of Duty jsou na Xboxu do konce července ve slevě. Snížení cenovky se u různých dílů liší, například Modern Warfare z roku 2019 pořídíte za 594 korun (místo původních 1800), starší díly koupíte až o 70 % levněji oproti běžné ceně.

Je zřejmé, že Microsoft se akcí snaží už teď posílit Call of Duty před blížícím se uzavřením nákupu Activision Blizzardu. Ve spolupráci s Activisionem opravil matchmaking starších dílů, které se teď opět plní hráči. Online hraní bude místo dosavadního programu Xbox Live Gold od 14. září podmíněno novou nejnižší verzí předplatného Game Pass s označením Core, Microsoft bude chtít pravděpodobně touto změnou nalákat hráče také ke koupi nejvyšší verze Ultimate s rozšířenou knihovnou.

Po uzavření zmiňované akvizice zřejmě zamíří dosavadní hry ze série Call of Duty do Game Passu. Je otázkou, zda se některé, respektive které, objeví v Core variantě, ale pouze konzolová a PC verze Game Passu (prostřední varianty) v současnosti nenabízí možnost online hraní.

V neděli podepsalo Sony s Microsoftem desetiletou dohodu o vydávání Call of Duty na PlayStation. Nové hry ze série přitom dorazí do Game Passu nejdříve v roce 2025, kvůli exkluzivní marketingové dohodě Sony a Activisionu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama