Vstupte do Dark Zone, nabádá trailer na The Division 2
The Division 2 Novinka Vstupte do Dark Zone, nabádá trailer na The Division 2

Vstupte do Dark Zone, nabádá trailer na The Division 2

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ukáže vám hrůzy, které na vás v Dark Zone čekají.

Reklama

Dark Zone, temná zóna, která je drsná, nevyzpytatelná a hráči v ní bojují o život. The Division 2 nabídne hned tři takové zóny a Ubisoft dnes novým trailerem láká, abyste do jedné z nich vstoupili. Nadcházející veřejná beta zahrne východní zónu. Vyzkoušet si ji budete moci od 1. do 4. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Více o open betě jsme psali zde.

„Za těmito stěnami nikdy nevíš, komu můžeš věřit. Čím hlouběji do zóny jdeš, tím víc uvidíš z toho, čeho jsou Agenti skutečně schopni,“ píše Ubisoft o multiplayeru, jenž je určen až pro 12 hráčů.

V Temných zónách lovíte nepřátelské frakce v jedinečných čtvrtích Washingtonu, DC. a zároveň se snažíte získat nejlepší možnou kořist (vybavení/zbraně). Při tom vám ale půjdou po krku ostatní hráči, kteří chtějí získat loot pro sebe. Nejdramatičtější to bude při nutnosti odnést kontaminované vybavení/zbraň k vrtulníku. U něj čekejte velkou přestřelku, protože ostatní hráči budou chtít získat vaši kořist. Pokud padnete, tak se s tímto lootem můžete rozloučit. Na oplátku ale budou vaši protivníci označeni jako Rogue a mohou o nich všude po zóně střílet jiní hráči.

Existuje i snadnější způsob, jak přijít k zajímavé kořisti v Dark Zone, některý loot bude čistý. Takovým se můžete hned vybavit, kdykoli budete chtít, a nemůžete ho ztratit, ani když zemřete. Ubisoft chce, aby si každý něco ze zóny odnesl, i v případě, že nebude moc úspěšný, To je fér.

The Division 2 vyjde 15. března na PlayStation 4, Xbox One a PC. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk.

https://www.zing.cz/novinky/96054852/ubisoft-odhalil-plany-na-postupne-rozsirovani-the-division-2/

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama