Vyberte si hru zdarma za season pass Assassin's Creed Unity
Novinka Vyberte si hru zdarma za season pass Assassin's Creed Unity

Vyberte si hru zdarma za season pass Assassin's Creed Unity

Michal Burian

Michal Burian

19

Je libo Far Cry 4, The Crew, Black Flag, Rayman Legends, Watch Dogs nebo Just Dance 2015?

Reklama

Pokud jste si koupili season pass k Assassin's Creed Unity, tak si konečně můžete vybrat hru zdarma od vydavatelské společnosti Ubisoft. Výrobce se hrou zdarma omlouvá za problémy, především pak za otravné klesání frekvence snímků za sekundu.

Vybrat si můžete buď Far Cry 4, The Crew, Black Flag, Rayman Legends, Watch Dogs nebo Just Dance 2015. Pakliže nevlastníte season pass a máte koupenou hru Unity, tak po vydání získáte zdarma připravované příběhové rozšíření Dead Kings.

Hru zdarma si musíte vybrat do 15. března 2015. Pokud tak chcete učinit, tak zde si vyberte platformu a postupujte podle instrukcí.

O Dead Kings DLC

Kampaň Dead Kings nás zavede do Saint-Denis, venkovní město u Paříže. Město se využívalo jako hřbitov pro královskou rodinu Paříže. Během Francouzské revoluce bylo město vypleněno a dle slov kreativního ředitele Alexe Amancia jde o opravdu temné místo, které je odlišené od původní hry.

„Pod městem je skutečně velké pohřebiště se starými hádankami a úplně novou nepřátelskou frakcí - Raidery (Nájezdníky). K dispozici také máte úplně nové zbraně, jako je například Guillotine Gun, se kterou můžete vystřelit výbušné projektily nebo zblízka prořezat nepřítele,” popisoval. „Jde skutečně o nejtemnější příběh, jaký jsme v Assassin's Creed zatím vyprávěli."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama