Vychází Bleeding Edge
Bleeding Edge Novinka Vychází Bleeding Edge

Vychází Bleeding Edge

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Multiplayerová frenetická akce od tvůrců Hellblade a DmC.

Reklama

Tým z Velké Británie s názvem Ninja Theory za sebou mají pěknou řádku parádních her, které si zamilovalo velké množství hráčů. Ať už se jedná o příjemné post-apo Enslaved: Odyssey to the West, reimaginaci populární série DmC: Devil May Cry (osobně můj nejoblíbenější díl od trojky) či o depresivní putování v Hellblade, pokaždé šlo o velmi povedé věci (v některých případech dokonce geniální).

Jejich nejnovější hra Bleeding Edge je ovšem krok do zcela nového žánru, jelikož se jedná o multiplayerovou řežbu, ve které se utkáte s ostatními hráči na jednotlivých mapách v různých 4v4 módech. Klíčovým prvkem hratelnosti pak bude vzájemná spolupráce jednotlivých výtečně nadesignovaných hrdinů, jelikož každý z nich oplývá zcela jinými schopnostmi a zaměřením (delfíní tank Mekko na hrad!). Ne nadarmo se říká, že se jedná v podstatě o nový Overwatch s perfektně přestřelenou stylizací.

A my si tento kousek konečně budeme moci zahrát v plné verzi, která vychází již pozítří 24. března na PC (Microsoft Store a Steam) a Xbox One. Taktéž připomínáme, že již v den vydání bude hra dostupná v předplatném Xbox Game Pass a pokud si hru skrze něj zahrajete v období od 24. do 31. března, získáte jako bonus předobjednávkový balíček Punk Pack, který obsahuje několik skinů, samolepek a emotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama