Vychází Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles pro PS4
Novinka Vychází Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles pro PS4

Vychází Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles pro PS4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Vydání pátého DLC doprovází speciální akce na všech platformách, díky níž lze získat různé odměny.

Reklama

Pro PS4 včera vyšlo očekávané páté DLC pro Call of Duty: Black Ops 3, které přináší osm vylepšených zombie map z předešlých dílů. Konkrétně se jedná o Nacht der Untoten, Verrückt, Shi No Numa, Kino Der Toten, Ascension, Shangri-La, Moon a Origins. Na PC a Xboxu One se přídavek objeví později, pravděpodobně za měsíc.

Všechny důležité informace o Zombies Chronicles najdete v předešlém zpravodajství, ale přesto tu máme něco nového. Jednak jde o screenshoty map, jednak o speciální komunitní akci nazvanou 8 Days of Undead, která odstartovala včera spolu s vydáním DLC. A jak už název napovídá, potrvá osm dní. Během této doby můžete v zombie módu získávat dvojnásobné množství Liquid Divinia (herní měny). Každý den se mohou hráči těšit i z odměn za pouhé přihlášení do hry. Když Black Ops 3 Zombies zapnete dnes, získáte zdarma 8 nových Gobblegums.

Součástí akce je také speciální výzva pro hráče, kteří musí hromadně střádat headshoty zombíků. Postupně si tak může komunita odemknout nové Calling Cards (vizitky) s motivy zombie módu a kamufláže zbraní. Denní odměny a komunitní výzva jsou však zatím k dispozici jen na konzolích. Na PC bude akce k dispozici od 23. května, navíc tvůrci pro PC hráče chystají něco speciálního.

Screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama