Vychází Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk
Novinka Vychází Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

Vychází Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Podívejte se na startovní trailer.

Reklama

Pod malým městečkem leží nekonečné bludiště, známé také jako Labyrinth of Refrain. Právě sem dorazí čarodějnice Dronya a se svými loutkovými vojáky se snaží uvnitř labyrintu chodeb a místností najít něco vzácného. Do podzemí se ale vydáte spolu s brigádou loutkových vojáků jako živoucí kniha Tractatus de Monstrum.

Na své základně se můžete připravit na cestu do hlubin zdokonalováním svých vojáků, nebo si můžete vytvořit úplně nové loutky, přiřadit je do různých jednotek a zvolit vhodnou formaci. Pokud budete potřebovat lepší vybavení, není nic jednoduššího než se obrátit na měšťany a plnit jejich žádosti anebo můžete získat pomoc od samotné čarodějnice Drony.

Po vstupu do labyrintu musíte prohledat každý kout a úkryt, vyřešit různé hádanky a někdy si i vytvořit vlastní cestu rozbíjením zdí. Důvodem je nutnost prozkoumat nejhlubší části labyrintu a najít největší poklady a vzácné artefakty. Ale čím více bohatství získáte, tím horší bude cesta z dungeonu zpět. Bitvy, kterým budete čelit, budou velmi náročné, takže váš úspěch závisí hlavně na přípravě a strategii.

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk vychází pro PlayStation 4, Switch a pro PC. Recenzi pro vás již připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama