Vychází motocyklové závody TT Isle of Man
TT Isle of Man Novinka Vychází motocyklové závody TT Isle of Man

Vychází motocyklové závody TT Isle of Man

Michal Burian

Michal Burian

6

Vyhrajete legendární Tourist Trophy z ostrova Man?

Reklama

Na PlayStation 4 a Xbox One vyšly motocyklové závody TT Isle of Man, které hráčům zprostředkují zážitek z nejnáročnějšího motocyklového závodu na planetě. PC verze bude následovat 27. března.

Čeká na vás The Isle of Man Tourist Trophy, soutěž konající se každý rok na ostrově Man, leží v Irském moři mezi Anglií, Skotskem, Irskem a Walesem. Jeho rozloha činí 572 km2. Ve hře má být tento závod reprodukován v měřítku 1:1 pomocí technologie laserového skenování. Těšit se tak můžete na rychlé úseky, ale také na všelijaká rizika s tímto závodem spojena.

„Šedesát kilometrů vzrušení naskenovaných 1:1 laserovým systémem. Ikonické lokace, dokonale vymodelovaná topografie, perfektní fyzika a chování motorek. To všechno vás čeká v nové závodní hře TT Isle of Man, která se zaměřila na nejslavnější motocyklový závod všech dob. Kromě přesné reprodukce trasy vývojářský tým úzce spolupracoval s legendárním Johnem McGuinnessem přezdívaným Morecambe Missile, který závod vyhrál hned 23krát, aby společně vytvořili exkluzivní motocyklový zážitek,“ píše se v tiskové zprávě.

Tvůrci měli věrně reprodukovat 37,73 mil a 264 zatáček na hoře Snaefell. K tomu zahrnuli 23 závodníků a 40 oficiálních motorek. Před závodem můžete své dovednosti vyzkoušet na 9 fantasy tratí, stejně tak v online soutěžích pro 8 hráčů. Tím hlavním ale je kariéra, která vám umožňuje odemknout si nové motorky a vyhrát legendární Tourist Trophy z ostrova Man.

Recenzi pro vás připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama