Vychází příběhové rozšíření Assassin’s Creed: Unity
Novinka Vychází příběhové rozšíření Assassin’s Creed: Unity

Vychází příběhové rozšíření Assassin’s Creed: Unity

Michal Burian

Michal Burian

24

Dead Kings mohou stahovat všichni majitelé hry zdarma. Ubisoft se tím omlouvá za problémy.

Reklama

Od dnešního dne si majitelé PC a Xbox One verzí Assassin’s Creed: Unity mohou zdarma stáhnout první příběhové rozšíření Assassin’s Creed: Unity. Dodatečný balíček Dead Kings se Ubisoft rozhodl nadělit hráčům zdarma jako omluvu za problémy a chyby, kterým museli čelit při hraní Unity v době vydání. Pro PS4 bude DLC dostupné zítra, 14. ledna.

Balíček má 7,68 GB a navazuje na události hlavního hrdiny Arna, který se vydal do venkovního města u Paříže. Saint-Denis se využívalo jako hřbitov pro královskou rodinu Paříže. Během Francouzské revoluce bylo město vypleněno a dle slov kreativního ředitele Alexe Amancia jde o opravdu temné místo, které je odlišené od původní hry.

„Pod městem je skutečně velké pohřebiště se starými hádankami a úplně novou nepřátelskou frakcí - Raidery (Nájezdníky). K dispozici také máte úplně nové zbraně, jako je například Guillotine Gun, se kterou můžete vystřelit výbušné projektily nebo zblízka prořezat nepřítele,” popisoval. „Jde skutečně o nejtemnější příběh, jaký jsme v Assassin's Creed zatím vyprávěli."

Kromě nové hlavní kampaně nabízí Dead Kings nové aktivity v otevřeném světě a vedlejší mise, včetně nových Murder Mysteries, hádanek a misí pro kooperaci. Jak singleplayer, tak co-op umožní hráčům odemknout nové zbraně, gear a oblečení, které budete moci využít jak v původním Assassin’s Creed Unity, tak i v tomto DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama