Vychází sci-fi strategie Endless Space 2
Endless Space 2 Novinka Vychází sci-fi strategie Endless Space 2

Vychází sci-fi strategie Endless Space 2

Michal Burian

Michal Burian

Postavíte se výzvě o dobytí celého vesmíru, nebo jedné z mnoha odlehlých civilizací?

Reklama

Dnes oficiálně vychází plná verze strategické sci-fi hry Endless Space 2, která prošla obdobím vylaďování v Early Access sekci Steamu a je připravena uvítat nové, ale i stávající hráče, kteří se postaví výzvě o dobytí celého vesmíru, nebo jedné z mnoha odlehlých civilizací. Budete dobývat a kolonizovat rozmanité světy, sbírat suroviny, budovat masivní flotily, válečné lodě, prozkoumávat stanice a rozšiřovat tak své impérium.

V Endless Space 2 se stanete hlavním objevitelem, který provází svou civilizaci na její cestě do chladných hloubek mezihvězdného prostoru. Na své cestě objevíte mysteriózní hvězdné systémy, odhalíte tajemství starodávných ras, budete vyvíjet pokročilé technologie nemyslitelné moci a setkáte se s novými formami života, ať už s cílem je poznat, podrobit nebo dobýt.

Příběh se odehrává v galaxii, která byla poprvé kolonizována lidmi známými jako Endless. Vše, co po nich nyní zůstává, jsou mystické ruiny, mocné artefakty a téměř magická látka známá jako Prach.

Mezi hlavní prvky hry Endless Space 2 patří: Osm hlavních civilizací, včetně zcela nové civilizace „Unfallen“, módy pro jednoho a více hráčů, nový engine umělé inteligence (AI), tutoriál pro začátečníky a herní tipy pro pokročilé hráče a experty a mnohem více.

Endless Space 2 koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk za 749 Kč/24,99€. Recenzi pro vás připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama