Vydání Outriders odloženo
Outriders Novinka Vydání Outriders odloženo

Vydání Outriders odloženo

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zatím dostaneme alespoň demo.

Reklama

Third-person střílečka od vývojářů ze studia People Can Fly, Outriders, byla odložena. Původně bylo naplánované hru vydat v prosinci minulého roku, už tehdy se ale vydání odložilo na únor 2021. Teď je hra odložená znovu a nové datum vydání je stanové na 1. dubna, přičemž koncem února bude k dispozici demo. O odložení informovali vývojáři své fanoušky skrze Twitter.

Vydání Outriders odloženo

„Šťastný Nový rok. Věříme, že je důležité, aby si hráči před vydáním vyzkoušeli novou značku jako je Outriders, abyste se mohli sami rozhodnout, zda je hra něco, co si chcete předobjednat, zakoupit nebo hrát.

Z tohoto důvodu vám s potěšením oznamujeme, že 25. února 2021 zveřejníme bezplatné demo, které každému dá šanci zahrát si prvních pár hodin hry se všemi čtyřmi třídami - v single playeru i kooperaci - spolu s bezproblémovým převedením vaší postavy a postupu do plné hry.

Když už o tom mluvíme, rozhodli jsme se přesunout datum vydání Outriders na 1. dubna 2021 (bez legrace!). Tento čas navíc strávíme vyladěním hry a zaměřením na poskytnutí fantastického herního zážitku při vydání.

Děkujeme, že jste počkali o trochu déle - vážíme si vaší trpělivosti!

Tým Outriders “

Za vydáním Outriders stojí společnost Square Enix. Mělo by se jednat o third-person střílečku, připomínající směsici Diabla a Mass Effectu. Hráč si bude moct vytvořit vlastní postavu a vybrat si jednu ze čtyř tříd (Trickster, Pyromancer, Devastator a Technomancer), přičemž každá třída disponuje speciální schopností.

Hra Outriders vyjde na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC a Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama