Vydavatelství 2K Games vynechá E3, stejně tak Valve
Novinka Vydavatelství 2K Games vynechá E3, stejně tak Valve

Vydavatelství 2K Games vynechá E3, stejně tak Valve

Michal Burian

Michal Burian

5

Vydavatelství 2K Games nebude mít stánek na výstavní ploše letošní akce E3 v Los Angeles, která se koná v červnu. Firma se místo toho soustředí na přípravu her pro aktuální a next-gen konzole.

Reklama

2K Games v současné době připravuje mj. Brave New World expanzi pro Civilization V, XCOM: Enemy Unknown ve verzích pro iOS, WWE 14, NBA 2K14 a The Bureau: XCOM Declassified. Hráči se ale nemusejí bát, podle dostupných zpráv si 2K Games chystá pro fanoušky různá videa a besedy na YouTube a Twitch.

Mateřská společnost Take-Two Interactive připravuje typické obchodní meetingy na E3, pouze pro pozvané. V současné době není jasné, zda se E3 zúčastní Rockstar Games, jenž aktuálně vyvíjí Grand Theft Auto V, které vyjde 17. září na Xbox 360 a PlayStation 3.

Samozřejmě to neznamená, že v průběhu května, června a července nemůže dojít k nějakému velkému oznámení z řad Take-Two. Hodně se mluví o třetí Mafii od 2K Czech, kterou vydavatel eventuálně oznámí klasicky formou tiskovky nebo až v srpnu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Na E3 nebude přítomna ani společnost Valve. Samozřejmě se její členové mohou na veletrhu objevit, nemáme ale očekávat žádné oznámení.

Začátkem minulého týdne Nintendo oznámilo, že vynechá velkou prezentaci na E3 ve prospěch menších akcí pro nové tituly. Žádné velké tiskové konference se tak od Nintenda nedočkáme. Jisté je, že se svou konferencí počítá Electronic Arts. Chybět jistě nebude ani Microsoft a Sony se svými next-gen konzolemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama