Vyhlášení soutěže o akční závody OnRush
Soutěž Novinka Vyhlášení soutěže o akční závody OnRush

Vyhlášení soutěže o akční závody OnRush

Michal Burian

Michal Burian

37
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Kdo vyhrál novinku od tvůrců série MotorStorm a DriveClubu?

Reklama

Aktualizace: Skončila nám další soutěž a je nejvyšší čas vyhlásit výherce, kterým pošleme hru. PlayStation 4 verzi vyhrává rosakczspule (doufáme, že se bude ženě OnRush líbit) a Xbox One verzi risha03 (ať jsi brzo zdravý jako rybička). Gratulujeme.

Výhercům se v následujících dnech ozveme na e-mail a domluvíme předání cen.

Původní zpráva: Jedna soutěž skončila, druhá začíná. Tentokrát si zasoutěžíme o PlayStation 4 a Xbox One verze akčních závodů OnRush, které vytvořili tvůrci série MotorStorm a DriveClubu pod hlavičkou společnosti Codemasters. Od české distributorské firmy Playman jsme obdrželi jednu PS4 a jednu Xbox One verzi ve formě promo disku.

Chcete OnRush ve verzi pro PlayStation 4 nebo Xbox One vyhrát? Stačí, abyste nám napsali do komentářů. Třeba, jak trávíte prázdniny, na jakou hru se těšíte nebo proč právě vy byste měli OnRush vyhrát. Nezapomeňte připsat, jakou platformu jste si vybrali. Komentáře bez uvedené platformy budeme ignorovat.

Hodně štěstí.

Popis hry: „OnRush jsou šílené závody na motorkách i v buginách. Hra působí jako kombinace starého dobrého Motorostormu a populární Trackmanie. V arkádovém závodění dostaneme například možnost vybrat si pneumatiky a zvolit nastavení celého stroje. Základní princip v Onrush je jednoduchý. Musíte sejmout protivníky a dávat si pozor, aby oni nesundali vás. Rozmanité tratě jsou sice hezké na pohled, ale zrádné v tom, že nikdy nevíte, odkud na vás vyskočí soupeř. Díky povedenému designu tratí nejste limitování jen jednou trasou, ale vybrat si můžete podle svých schopností a dovedností. Závodění hraniční rychlostí vás ale na první příčku nedostane. Abyste doopravdy získali tu vítěznou rychlost, musíte nasbírat dostatek síly do RUSH a poté vystřelit jako blesk. Hra nabízí také týmovou hru, kdy sbíráte postupně body, zkušenosti, boostujete a sbíráte sílu do RUSH jako tým a bojujete proti týmu druhému. Od startu do cíle jste neustále v akci.“

Soutěž bude ukončena 16. července 2018 ve 20:00. Vyhlášení proběhne krátce poté.

Pravidla:

1) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České republiky a Slovenska.

2) Soutěž bude ukončena 16. července 2018 ve 20:00.

3) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a zaměstnanci obchodu GameExpres.cz, GameExpres.sk a Xzone.cz.

4) Výhry v soutěži nemohou být vymáhány soudní cestou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama