Vyhrajte hackerskou akci Watch Dogs
Watch Dogs Novinka Vyhrajte hackerskou akci Watch Dogs

Vyhrajte hackerskou akci Watch Dogs

Michal Burian

Michal Burian

774

<strong>Vyhlášení soutěže</strong>. Kdo vyhrál sběratelskou PC edici, PS4 promo verze, sošku Aidena Pearce a čapku s kuklou?

Reklama

Než se pustíme do samotného vyhlášení soutěže, tak bych vám chtěl za celou redakci poděkovat za skvělé komentáře. Ani si nedokážete představit, jak si vážíme vaší přízně. Je až neuvěřitelné kolik se nám podařilo nasbírat skvělých fanoušků za čtyři roky. Právě vaše komentáře jsou našim hnacím motorem!

Teď už k tomu hlavnímu, bylo nesmírně těžké vybrat pouhých 5 výherců, ale takový je už život. Prošli jsme všechny komentáře, rozdělili jsme si uživatele do dvou skupin: V první skupině byly všechny komentáře od uživatelů, kteří ve svém profilu uvádějí, že hrají na PC. V druhé skupině potom všichni ti, kteří uvádějí, že hrají na PlayStation 4. Z první skupiny jsme vylosovali jednoho, zatímco z druhé dva. Poté jsme losovali znovu, tentokrát ze všech komentářů (až na ty tři), abychom určili výherce sošky Aidena Pearce a čapky s kuklou.

Štěstí se nakonec usmálo na následujících pět šťastlivců:

Sběratelskou DedSec edici ve verzi pro PC v hodnotě 2699 Kč vyhrává digimaster.

Na PS4 promo verze se steelbookem se může těšit Smejdcz a M!tj@88.

Místo na sošku Aidena Pearce si může začít doma hledat tiberian23 a čapku s kuklou může očekávat Casshern.

Gratulujeme, brzy se vám ozveme prostřednictvím soukromé zprávy, abychom se domluvili na předání výhry. Ostatním vzkazujeme, ať nezoufají, již brzy pro vás budeme mít další soutěž. A když píšeme již brzy, tak to bude skutečně brzy ;-)

Původní zpráva

Dnes je to přesně čtyři roky co byl spuštěn magazín Zing.cz, který si velmi rychle získal své místo na českém internetu. Bez vás by žádný Zing nebyl, nejen z toho důvodu jsme si pro vás ve spolupráci s českou distributorskou společností ConQuest připravili soutěž o hackerskou akci Watch Dogs.

Ve hře je rovnou pět cen:

1x sběratelská DedSec edice ve verzi pro PC v hodnotě 2699 Kč2x PS4 promo verze se steelbookem1x soška Aidena Pearce1x čapka s kuklou

Pokud se chcete soutěže zúčastnit, stačí, abyste se zaregistrovali na Zingu a napsali komentář níže.

Sběratelská edice Watch Dogs obsahuje 23 cm vysokou sošku Aidena, steelbook, sběratelskou krabici DedSec, artbook, originální soundtrack, mapu Chicaga ze hry, sadu 4 sběratelských karet a 3 exkluzivní odznaky + dodatečný obsah.

Do slosování o sběratelskou DedSec edici Watch Dogs se dostanou pouze komentáře od členů komunity Zing.cz, kteří jsou zaregistrováni minimálně jeden měsíc.

Soutěž bude ukončena 7. července 2014. Vyhlášení proběhne v následujících dnech.

Kromě magazínu Zing.cz vedeme i hráčův obchod Xzone.cz. Kvůli čtvrtým narozeninám Zingu jsme nastavili nižší ceny Watch Dogs. PC verzi nově koupíte za pouhých 848 Kč, Xbox 360 a PS3 za 1398 Kč, PS4 verzi za 1298 Kč a na Xbox One za 1198 Kč.

DedSec edici pro PC máme za 1798 Kč a na Xbox 360 a PS3 za 1998 Kč. Ke koupi navíc dostanete tričko s motivem hry. To si můžete koupit i samostatně ve velikosti M za 198 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama