Vyjádření společností ke zrušení E3
Novinka Vyjádření společností ke zrušení E3

Vyjádření společností ke zrušení E3

Martin Pritula

Martin Pritula

2

Microsoft, Nintendo, THQ a další se vyjadřují ke zrušení konference.

Reklama

Organizace ESA se dnes rozhodla ke zrušení konference. Nyní se ke zrušení veletrhu E3 již vyjádřili společnosti Nintendo, Xbox, Ubisoft, THQ Nordic a Devolver Digital. Vyjádření a překlad dostupných informací se dozvíte níže.

Nintendo:

Budeme i nadále flexibilní a směřujeme naše úsilí ke zkoumání alternativních možnosti oznámení našich titulů a aktualit. Vzhledem k vypuknutí COVID-19 mohou být velké eventy v dohledné budoucnosti nerealizovatelné, ale budeme zvažovat různé způsoby, jak se spojit s našimi fanoušky a nadále vás budeme o této situaci informovat.

Xbox:

E3 byl vždy klíčovým eventem pro náš tým. Vzhledem k tomuto rozhodnutí letos oslavíme příští generaci hraní s komunitou a všemi, kteří rádi hrají prostřednictvím online streamů .

Ubisoft:

Zdraví našich týmů, hráčů a partnerů je naší nejvyšší prioritou. I když jsme zklamaní, plně podporujeme rozhodnutí ESA o zrušení E3 2020. E3 je a bude i nadále místem, kde se scházíme jako komunita a sdílíme naši lásku k hrám. Prozkoumáváme další možnosti online konferencí, které nám umožní sdílet všechny vzrušující zprávy, které jsme pro vás plánovali.

Devolver Digital:

THQ Nordic:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama