Vyjde Assassin's Creed: Rogue HD na PS4 a Xbox One?
Novinka Vyjde Assassin's Creed: Rogue HD na PS4 a Xbox One?

Vyjde Assassin's Creed: Rogue HD na PS4 a Xbox One?

Michal Burian

Michal Burian

32

HD remaster slibuje několik zahraničních internetových obchodů. <strong>Nově i korejský rating</strong>.

Reklama

Aktualizace: Před týdnem to byly spekulace založeny na několika italských internetových obchodech. Ty ve stejný den začaly své zákazníky lákat na dosud neoznámené PlayStation 4 a Xbox One verze hry Assassin’s Creed: Rogue. Dnes se k e-shopům přidal korejský rating, jenž schválil vydání Assassin's Creed: Rogue HD. V dohledné době tak můžeme očekávat oficiální oznámení od Ubisoftu. Možná v pátek na The Game Awards.

Původní zpráva: Na Assassin’s Creed: Rogue (recenze), který vyšel v listopadu 2014 na PS3 a Xbox 360 (v březnu 2015 potom na PC), se velmi rychle zapomnělo. Ubisoft možná bude chtít tenhle díl připomenout a vydat ho v HD verzi na konzole PlayStation 4 a Xbox One. V současné době nemáme žádné oficiální zprávy, ale několik zahraničních magazínů začalo svým zákazníkům neoznámený Assassin's Creed: Rogue HD nabízet.

Konkrétně jde o tři italské e-shopy. Dva z nich informují i o datu vydání. ePrice píše o 18. březnu 2018, zatímco Webster o 15. březnu. Reluxshop nemá datum vydání uvedeno. Všechny tři ale mají uvedenou cenu: 30 euro.

Pokud se HD remaster potvrdí, tak by to mohlo signalizovat, že nás příští rok nečeká žádný nový díl. Možná Ubisoft nebude vydávat nový díl každý rok, ale jednou za dva roky. V případě egyptského Origins se čekání přece jen vyplatilo. Naše recenze.

Připomeňme, že Assassin's Creed: Rogue je zasazeno do poloviny 18. století během Sedmileté války. V tomto období se vžijete do templáře jménem Shay Patrick Cormac, který přetrpí zradu bratrstva a stane se proto lovcem asasínů. Budete tak svědky jeho proměny z původně dobrodružného asasína ve zlověstného a odhodlaného Templáře a postupně navštívíte zamrzlý severní Atlantik, Apalačské údolí na východě USA a také New York.

Zdroj: Player.one

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama