Vyjde další Call of Duty na PS3 a Xbox 360?
Novinka Vyjde další Call of Duty na PS3 a Xbox 360?

Vyjde další Call of Duty na PS3 a Xbox 360?

Michal Burian

Michal Burian

5

Těžká otázka, na kterou zatím nezná odpověď ani Activision.

Reklama

Nikdo nepochybuje o tom, že studio Treyarch na příští rok chystá své nové Call of Duty, které možná naváže na zatím dvoudílnou sérii Black Ops. Infinity Ward přijde na řadu v roce 2016, potom bude následovat Sledgehammer Games, nejspíš s Advanced Warfare 2.

Pro Call of Duty jsou velmi důležité konzole předešlé generace, Xbox 360 a PlayStation 3 vlastní spousta hráčů, která si kupuje právě tuhle oblíbenou sérii. Nikoho tak nepřekvapí, že na předešlou generaci konzolí se prodá vždy nejvíce kusů.

Pokud patříte mezi příznivce Call of Duty a nemáte si v plánu ještě koupit PlayStation 4 nebo Xbox One, tak vás bude zajímat rozhovor s generálním ředitelem Activisionu, kterého vyzpovídal redaktor GamesIndustry. But Hirshberg odpovídal na otázku ohledně plánovaných platforem pro dosud neoznámené Call of Duty, které se objeví na trhu v nadcházejícím roce.

Hirshberg se nechal slyšet, že je ještě brzy na to určit, zda další Call of Duty vyjde na starší konzole. Z jeho odpovědi se zdá, že čekají na to, jak se Advanced Warfare bude dařit na PS4 a Xbox One a rovněž na konečné rozhodnutí bude mít vliv celkový počet prodaných kusů nových konzolí.

Call of Duty: Advanced Warfare pro PS3 a X360 mělo na starost studio High Moon, zatímco o PS4, Xbox One a PC verze se postarali lidé ze Sledgehammer Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama