Vyjde letos místo Assassin's Creed hra Watch Dogs 2?
Watch Dogs Novinka Vyjde letos místo Assassin's Creed hra Watch Dogs 2?

Vyjde letos místo Assassin's Creed hra Watch Dogs 2?

Michal Burian

Michal Burian

42

Pokračování hackerské akce má zachránit letošní rok francouzského vydavatele.

Reklama

Včera odpoledne se na internetu objevila divoká spekulace, údajný vývojář tvrdil, že Ubisoft letos nevydá žádný velký Assassin's Creed z důvodu, že dopřál studiu více času, aby se oblíbená a dobře prodávaná série vrátila v roce 2017 ve velkém stylu.

Údajný vývojář slibuje návrat ke kořenům série a přidání nových prvků z polského Zaklínače. AC se má pochlubit volným pohybem, propracovaným bojem, progresem postavy (postupné vylepšování), rozsáhlým světem a vrátit se má i kůň nebo loď. Vývoj má mít na starost tým, který vytvořil pirátské Black Flag.

Příjmy z Assassin's Creed budou ale Ubisoftu chybět, menší Assassin’s Creed Chronicles to rozhodně nezachrání. Tou má být pokračování hackerské akce Watch Dogs, které má být zasazeno do San Francisca, tvrdí Kotaku, které se často neplete.

Náznaků o druhých Watch Dogs nebylo málo

Zmínka o pokračování u senior gameplay programátora a hlavně vyjádření kreativního ředitele Jonathana Morina:

„Hra Watch Dogs nebyla v žádném případě dokonalá. Máme hodně prostoru pro zlepšení. Ale tak je to vždycky, na začátku máte pocit, že jste dali hře všechno. Když začnete nový projekt, je to prázdná stránka a vše co děláte, je to co chcete dělat. Ale potom, když se na hru podíváte s odstupem času, dojde vám to,“ vysvětloval Morin v rozhovoru pro GamesTM.

„Výzvou pro nás bylo vytvořit něco nového, něco o čem lidé sní a nemohou to dělat v jiných titulech. S pokračováním musíme na fanoušky apelovat novým způsobem. Musíme riskovat a nabídnout něco nového. Chce to experimentovat.“

Chcete nové Watch Dogs, které by rozvinulo hackování a snad se pochlubilo i propracovanějším příběhem a tím pádem zajímavějšími misemi?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama