Vylepšená PC verze State of Decay ještě letos
State of Decay Novinka Vylepšená PC verze State of Decay ještě letos

Vylepšená PC verze State of Decay ještě letos

Michal Burian

Michal Burian

14

S propracovanějším grafickým kabátkem a lepším framerate, avšak bez dalšího nového obsahu nebo funkcí. Navíc byl naznačen sandbox mód.

Reklama

Studio Undead Labs potvrdilo zprávu, na kterou čeká spousta fanoušků arkádových zombie her. PC verze State of Decay (na Xbox Live Arcade druhá nejprodávanější hra) vyjde ještě v letošním roce.

Přesné datum vydání se dozvíme, jakmile ho budou mít stanovené sami vývojáři. Jisté je, že PC verze se pochlubí propracovanějším grafickým kabátkem, vyšším rozlišení a lepší frekvencí snímku za sekundu. Zamrzí také fakt, že nebudou zveřejněny ani moddovací nástroje, prý z časových důvodů. I přesto se ale Undead Labs nebrání různým modum od komunity.

Tvůrčí celek má rovněž v plánu zúčastnit se Steam Early Access programu. To znamená, že PC verze bude k dispozici v dostatečném předstihu před vydáním plné/dokončené verze, aby mohl být proveden betatest a následný sběr zpětné vazby. Samozřejmostí je podpora klávesnice s myší.

Na XBLA si hru koupilo již přes 500 tisíc hráčů.

Zároveň s touto zprávou byl na oficiálním fóru naznačen sandbox mód, v němž byste měli na jedné mapě vytvářet komunity přeživších, která bude shromažďovat důležité suroviny a především bude muset přežít v nehostinných podmínkách.

Brzy by se rovněž měla objevit třetí aktualizace Xbox 360 verze hry, která vám dovolí si na procházku po nebezpečné krajině vzít další postavu ovládnout umělou inteligencí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama