Vylepšená verze původního Switche zvýší výdrž baterie
Novinka Vylepšená verze původního Switche zvýší výdrž baterie

Vylepšená verze původního Switche zvýší výdrž baterie

Michal Burian

Michal Burian

15
Platformy Nintendo Switch Switch

V prodeji od srpna.

Reklama

Týdny se spekuluje o novém modelu Nintenda Switch. Domněnky a nepodložené informace se dnešním dnem stávají skutečností. Japonská společnost Nintendo týden po oznámení Nintenda Switch Lite, který bude v prodeji v září tohoto roku, potvrdila vylepšenou verzi standardního modelu Switch. Nová verze bude dostupná během letošního srpna za stejnou cenu a postupně nahradí verzi předchozí. Na pohled se od originálu neliší, ale dle Nintenda má lepší baterii, tudíž je vhodná pro hráče, kteří rádi hrají v handheldovém módu, ale zároveň nechtějí Lite.

Podle Nintenda nová baterie vydrží 4,5 až 9 hodin nepřerušované zábavy. Tato doba samozřejmě závisí na zvolené hře a jasu obrazovky. Jako příklad je uváděno dobrodružství The Legend of Zelda: Breath of the Wild, které budete u nového modelu moci hrát až šest hodin, zatímco u současného modelu jsou to hodiny pouze dvě. Je zvláštní, že Lite, který je určen pro handheldové hraní, vydrží maximálně 3 až 7 hodin.

V tiskové zprávě se o tom nic nepíše, ale vypadá to, že nová verze Nintendai Switch bude obsahovat mírně upravené komponenty, včetně základní desky s čipem Nvidia Tegra X1.

Nintendo zároveň dnes oznámilo nové barevné verze Joy-Con ovladačů, k dostání budou v říjnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama