Vylepšené GTA V má být okořeněno o pohled z první osoby
GTA 5 Novinka Vylepšené GTA V má být okořeněno o pohled z první osoby

Vylepšené GTA V má být okořeněno o pohled z první osoby

Michal Burian

Michal Burian

39

Máme se ho dočkat jak při chůzi tak i v autě. Rockstar to prozradil na své stránce.

Reklama

Trumf, který si Rockstar schovával na lepší příležitost, omylem zveřejnil na svých oficiálních stránkách. Alespoň tak se jeví informace o pohledu z první osoby v PC, PlayStation 4 a Xbox One verzích gangsterské akce Grand Theft Auto V. Buď jde o chybu jednoho ze zaměstnanců, nebo zodpovědný člověk zveřejnil informace, o kterých Rockstar jen uvažuje. Často se tiskové zprávy před svým zveřejněním přepisují, vývojáři se rozhodnou některé věci do hry nedat, zatímco jiné přidají.

Jak je to s pohledem z první osoby se zatím neví. Na oficiálních stránkách podpory Rockstaru se na krátký okamžik objevila informace, že nové verze GTA V se mají od PS3 a Xbox 360 lišit v mnoha věcech. Kromě již dříve zmíněných vylepšení grafického zpracování, editoru videí, dopravy, zvěře a dalších detailů se máme dočkat i pohledu z první osoby. Ten má být jak při chůzi a střelbě, tak i v autě. To znamená zpracování interiéru vozidel, včetně palubní desky, tachometru či otáčkoměru. V oznamovacím traileru (00:56) pro nové verze ostatně byl vidět vnitřek auta, kde fungovala přístrojová deska se všemi náležitostmi.

Druhou novinkou mají být zvířata v GTA Online. I když u nich byl otazník. Právě ten vyvolává spoustu otázek. Proč by Rockstar do oficiální zprávy dával otazník? Nejspíš nad zvířaty v multiplayeru pouze přemýšlí. Vypadá to, že skutečně šlo pouze o nějakou starší zprávu, kterou zaměstnanec zkopíroval do článku, aniž by si toho všiml. To by vysvětlovalo následné odstranění zprávy bez jakéhokoliv vysvětlení.

Na vysvětlení si budeme muset počkat, doufejme, že nebude dlouho trvat a Rockstar se k tomu vyjádři. Pokud by to byla pravda, tak impulzem pro pohled z první osoby by mohl být nedávný mod od jednoho fanouška.

Pro úplnost dodejme, že GTA V na PC, PS4 a Xbox One má mít ještě větší množství easter eggů a náhodných událostí v příběhové části, přepracovanou obrazovku pro výběr postavy a krom jiného majitelé starších verzí, které si převedou své postavy do nových, získají zdarma nové zbraně a jedno místo v garáži (platí pro GTA Online).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama