Vyměnitelnou baterii u Nintenda Switch nečekejte
Novinka Vyměnitelnou baterii u Nintenda Switch nečekejte

Vyměnitelnou baterii u Nintenda Switch nečekejte

Faldmen

Faldmen

16

Místo toho si budete moci za poplatek nechat baterii u Nintenda vyměnit.

Reklama

Milovníky dlouhého hraní na cestách jistě nepotěší zpráva, že se Nintendo se svou novou konzolí rozhodlo ubírat stejným směrem, jakým jdou výrobci smartphonů už delší dobu. To znamená, že nám bude odepřena možnost uživatelské výměny baterie.

Výdrž na jedno nabití má být okolo 3 hodin hraní nebo 6 hodin méně náročného užívání, což nejsou nijak závratné hodnoty. Na druhou stranu je však v dnešní době spousta uživatelů přenosných zařízení zvyklá s sebou tahat powerbanky. Pokud však zvolíme tuto možnost, budeme muset akceptovat fakt, že nám bude ze Switche čouhat kabel, na jehož konci bude nelehký kvádr plný dodatečné energie.

Druhou nepříjemností může být fakt, že lithium-ionová baterie o kapacitě 4310mAh, kterou bude Nintendo Switch vybaveno, jednoduše a logicky po čase ztrácí svou kapacitu. To má Nintendo naštěstí ošetřeno a nabízí svým zákazníkům výměnu baterie, která však bude samozřejmě placená. Jak drahá tato služba bude, můžeme zatím jen domýšlet. Vzhledem k cenové politice, kterou má Nintendo zavedenou na své dodatečné příslušenství však předpokládáme, že to nebude nic levného.

Připomínáme, že Nintendo Switch na našem trhu vychází 3. března. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama