Vypnuty oficiální stránky střílečky XCOM
Novinka Vypnuty oficiální stránky střílečky XCOM

Vypnuty oficiální stránky střílečky XCOM

Michal Burian

Michal Burian

4

Stejně tak na oficiálním YouTube kanálu 2K Games nenajdete dříve vydané trailery.

Reklama

Od roku 2005 má v 2K Marin vznikat střílečka ze světa XCOM. Delší dobu se ale objevují spekulace, které naznačují, že vývoj rozhodně nejde podle představ. V říjnu loňského roku se mělo za to, že XCOM prošel velkou změnou a nemá se jednat o akci z pohledu první osoby, nýbrž ze třetí. Navíc se začalo mluvit o tom, že hra vyjde pouze v digitální podobě.

Naposledy se nepotvrzené zprávy objevily koncem března tohoto roku. Střílečka XCOM prý měla být přejmenovaná na The Bureau. Naznačovat to mají nedávno registrované domény thebureau-game.com, thebureau-game.net a whathappenedin62.com, které patří Take-Two.

Pokud jste si říkali, že je to nějaký nesmysl, tak pravděpodobně není. O víkendu totiž bylo zjištěno, že byly vypnuty oficiální stránky XCOM. Nejprve se stránka dlouho načítala a nyní hlásí '404 Not Found' warning.

Mezitím z oficiálního YouTube kanálu 2K Games zmizely dvě videa z XCOM. Serveru Digital Trends se podařilo zjistit, že videa sice na YouTube jsou, ale jsou určeny pouze pro soukromé účely.

Na vydavatelskou společností Take-Two se obrátily novináři i samotní hráči. Mluvčí akorát vzkázal, že to nebudou komentovat.

Připomeňme, že XCOM byl oznámen v roce 2010 a od té doby byl několikrát odložen. Vyjít měl například v březnu loňského roku. Naposledy se mluvilo o tom, že titul vyjde ve fiskálním roce 2014 a ještě v únoru nás Take-Two ujišťovalo, že hra je stále ve vývoji.

XCOM měl původně nabídnout boj lidstva proti neznámému nepříteli, s kterým se měl vypořádat hlavní hrdina, agent FBI. Vše se mělo odehrávat v roce 1962.

Poslední obrázky z XCOM z roku 2010

Takhle prý XCOM měl vypadat v říjnu 2012

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama