Vyšel masivní mod Beyond Skyrim: Bruma
Skyrim Novinka Vyšel masivní mod Beyond Skyrim: Bruma

Vyšel masivní mod Beyond Skyrim: Bruma

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Modifikace přidává do Skyrimu rozlehlý region, nové úkoly, tisíce plně namluvených řádků dialogů nebo zhruba 3 hodiny hudby. Časem vyjde i pro Xbox One.

Reklama

Moddeři dokážou v případě The Elder Scrolls V: Skyrim opravdu ledacos a nezřídka dochází na vytvoření vskutku masivních modifikací. Jednou z nich je i Beyond Skyrim: Bruma. Jak už napovídá název, díky tomuto modu můžete navštívit region s městem Bruma na severu Cyrodiilu, které můžete znát už z The Elder Scrolls IV: Oblivion. Jde přitom o součást mnohem ambicióznějšího projektu Beyond Skyrim, který má za cíl do Skyrimu postupně přidat celou zemi Cyrodiil.

Region se rozléhá přes mapu, která je podle slov tvůrců 1,5x větší než ostrov Solstheim z DLC Dragonborn. Mod dále nabízí 24 tisíc řádků plně namluvených dialogů, více než 3 hodiny originální hudby nebo nové questy a příběhové linie. Tvůrci modifikace tedy nabízí zcela zdarma projekt, který svým obsahem předčí nejedno oficiální DLC.

Beyond Skyrim: Bruma můžete stáhnout přes Nexus, přičemž mod je k dispozici jak pro původní Skyrim (za předpokladu, že máte i všechny DLC balíčky nebo hru v Legendary edici), tak pro remasterovaný Skyrim: Special Edition. Momentálně je k dispozici jen na PC, ale tvůrci připravují i upravenou verzi pro Special Edition pro Xbox One. Na PS4 bohužel mod vyjít nemůže z důvodu velmi omezených možností moddingu stanovených společností Sony.

Jak už to tak v případě fanouškovských a zároveň obřích projektů bývá, připravte se na to, že můžete narazit na různé chyby a nedodělky. Tvůrci však slibují, že je budou řešit. Stejně tak počítejte s tím, že pro spuštění modu je třeba memory patch, aď už jde o SKSE nebo SSME.

Ukázka hudby

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama