Vyšel nový patch pro GTA Online
GTA 5 Novinka Vyšel nový patch pro GTA Online

Vyšel nový patch pro GTA Online

Michal Burian

Michal Burian

52

Příští týden navíc dostanete odměnu v podobě 250 tisíc in-game dolarů. Druhá polovina bude následovat později.

Reklama

Při spuštění Grand Theft Auto V se vám automaticky z PlayStation Network a Xbox Live stáhne nový patch, který by měl vyřešit všechny zbývající problémy týkající se mizení vozidel a dalších bugů.

Patch opravuje četné problémy, které způsobovaly ztrátu vozidel, stejně tak opravuje chybu, která měla za následek možnost prodat stejné vozidlo vícekrát. Dále by už neměl nikdo mít problém s tím přidat se do nějaké Crew, stejně tak z ní odejít.

A spoustu dalšího. Ve Freemodu nově přijdete maximálně o 500 GTA$, když zemřete.

Zároveň s patchem Rockstar informoval, že začátkem příštího týdne získají hráči odměnu za problémy v GTA Online. Pokud jste vyzkoušeli multiplayer před vyřešením různých problémů, tak dostanete dohromady 500 tisíc in-game dolarů. První polovina bude připsaná na váš účet začátkem příštího týdne. Zbytek byste měli mít do konce tohoto měsíce.

Původně mělo být 250 tisíc připsáno na váš účet ve hře již tento týden. Rockstar to ale odložil, aby si byl jist, že jsou všechny problémy a chyby vyřešeny. Přece nikdo nechce, aby mu zmizela postava, když by dostal tolik peněz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama