Vyšel PC patch Batman: Arkham Knight, následně byl ale stáhnut
Batman: Arkham Knight Novinka Vyšel PC patch Batman: Arkham Knight, následně byl ale stáhnut

Vyšel PC patch Batman: Arkham Knight, následně byl ale stáhnut

Michal Burian

Michal Burian

35

Dle zpětné vazby od hráčů ale funguje a vylepšuje hru, stejně tak přidává možnosti pro nastavení grafiky.

Reklama

Ve Warner Bros se uklikli, jak jinak si vysvětlit, že dneska byl pár minut ke stažení dlouho očekávaný patch PC verze Batman: Arkham Knight, stáhl se všem, kteří souhlasili s beta verzí hry na Steamu. V současné době ke stažení není, ale lze očekávat, že brzy opět bude. Zatím nevíme, co vývojáře vedlo k tomuto kroku.

Dle zpětné vazby od hráčů to vypadá, že opravný balíček skutečně funguje. Hráči se shodují, že jim patch výrazně vylepšil výkon hry. Všichni hlásí lepší a plynulejší frame-rate a pochvalují si více možností pro nastavení grafiky - kupříkladu vypnutí Chromatic Aberration nebo Film Grain, nastavení maximální frekvence snímků za sekundu (nad 30fps – hra běží plynule při 60fps) nebo informace o využití paměti grafické karty.

Batman: Arkham Knight vyšel 23. června 2015 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. PC verze byla ale krátce na to stažena ze všech distribučních obchodů z důvodů špatné kvality, zejména optimalizace, kdy ani na výkonném stroji byly problémy s plynulým během hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama