Vyšla demoverze arkádové akce Rochard
Rochard Novinka Vyšla demoverze arkádové akce Rochard

Vyšla demoverze arkádové akce Rochard

Michal Burian

Michal Burian

Pomozte skromnému kosmickému těžaři Johnovi Rochardovi a zachraňte jeho tým inženýrů v tomto dobrodružství, které popírá všechny zákony gravitace.

Reklama

Studio Recoil Games oznámilo, že na Steamu je k dispozici demoverze jejich indie puzzle akce Rochard.

Demo nabízí k vyzkoušení první tři úrovně. Pokud se rozhodnete pro zakoupení plné verze po dokončení demoverze, budete moci pokračovat od čtvrtého levelu. Plná verze stojí 9,99 euro (cca 260 Kč).

Popadni G-Lifter - tvého nového nejlepšího přítele! S ním můžeš dle libosti měnit gravitaci, manipulovat s prostředím a házet obrovské bedny po nepřátelích.

Zažijte úžasné kousky astro-horníka Johna Rocharda a nastupte na gravitačně manipulovanou jízdu po sluneční soustavě! Rochard je cenami oceněná, bočně posouvaná hra představující strhující hratelnost s gravitací, hodiny řešení hádanek a akce. Rochard vypráví ve stylu comicsu příběh o padouších, milostslečně v nesnázích a záhadné mimozemské civilizaci.

Plná verze Rochard obsahuje 5 dlouhých kapitol nacpaných rychlou plošinovou akcí a mysl-ždímajícími gravitačními hádankami, krásně řemeslně zpracovaný vizuální styl s důrazem na humor a zosobnění a neuvěřitelné předměty schopné ovlivnit gravitaci a úchop, rozhoupejte a odhoďte objekty pro vyřešení hádanek nebo likvidaci nepřátel. Dále skvělý soundtrack od Markuse "Captain" Kaarlonena, člena Poets of the Fall, míchající jižanský rock, blues a elektronickou hudbu inspirovanou 80 léty a legendární hlasový výkon Jon St. Johna, představující postavu Johna Rocharda.

Rochard vyšel 15. listopadu 2011 pro PC a 28. září na PlayStation Network.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama